Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Aruba Aloë

De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De kwaliteit van de Aloë’s op Aruba zijn al meer dan 150 jaar de beste in de wereld. De Aloë is hierdoor een zeer belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van Aruba geworden. Dit is ook te zien in het Wapen van het eiland. De Aloë’s die vandaag de dag worden gebruikt zijn nog steeds afkomstig van de plantages die destijds door Cornelis Eman zijn opgezet. Wij mochten kennis maken met dit bijzondere beautymerk en natuurlijk 2 producten testen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Wij mochten onderstaande producten testen en laten jullie weten wat wij ervan vonden:

Vitamine E Skin care gel
Wij mochten deze heerlijke verzorgende skin care gel uitproberen. Deze olievrije gel is ideaal voor de droge, geïrriteerde huid die extra verzorging nodig heeft. De perfecte samenstelling van pure Aloë vera gel uit Aruba, vitamine E en vochtinbrengende bestanddelen voor celregeneratie. Speciaal ontwikkeld voor het gebruik als de ideale dagelijkse gezichtsbehandeling. Kan gebruikt worden onder make-up en is zelfs te gebruiken voor mannen als aftershave.

Wat vinden wij ervan?
Ik vind de lotion heerlijk ruiken, je hebt maar weinig nodig en het trekt heel snel in. Nu heb ik in deze periode ook een wat drogere huid dus normaal zou dit iets langzamer kunnen gaan. Het blijft niet plakken en voelt daarna zacht en verzorgend aan.

Special Care Lotion
De klassieker en “bestseller” van Aruba Aloe! Deze intens hydraterende lotion bevat extra vitamine E, pure Aloë vera uit Aruba en vochtinbrengende Jojoba olie die de droge en geïrriteerde huid voedt en zacht en soepel houdt.

Wat vinden wij ervan?
Deze lotion voelt zacht en licht aan en trekt eveneens snel in. Het voelt iets zachter dan de skin care gel aan en kan perfect gebruikt worden voor wondjes op de huid, irritaties, droge handen (of voeten) en je hebt er maar een klein beetje van nodig.

Naast deze 2 bestsellers heeft Aruba Aloë nog meer fantastische producten zoals face & hand en body lotion, een intensieve creme, een luxe voetencreme, vele andere skin gels, haarverzorging en zon verzorging. Al deze producten zijn met zorg gemaakt met het heerlijke Aruba Aloë erin verwerkt. Je huid voelt zacht en verzorgend aan en heeft aan deze natuurlijke huidverzorging echt genoeg. Met liefde voor de natuur gemaakt!

Meer informatie en producten aanschaffen?
Je kunt de producten van Aruba Aloë hier online bekijken en bestellen. Daarnaast zijn er ook leuke cadeausets, ideaal met de feestdagen in zicht 🙂

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .