BEAUTY: Met deze tool ben je voorgoed af van je cellulitis

Heel veel vrouwen worstelen ermee; Cellulitis! Het gaat moeizaam weg en heeft met diverse factoren te maken. Wij geven hieronder een aantal tips en laten je de deze bijzondere FasciaBlaster zien ontworpen door body guru en pro-atleet trainer Ashley Black.

Gezonde gewoontes
Het helpt bij het verminderen van cellulitis om gezond en voedzaam te eten. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende water drinkt, niet rookt en regelmatig beweegt.

Wisselende trainingen
Om de cellulitis te verminderen is het belangrijk dat je niet steeds dezelfde sport of beweging uitvoert. Als je hardloopt ga dan een keer heel hard en dan weer zachter (interval), doe HITT training of laat een personal trainer je begeleiden. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk “uit je comfortzone” dat zorgt ervoor dat het niet bovenop liggende vet sneller verdwijnt samen met de cellulitis.

Betere gezondheid met koud water
Leer om te douchen met koud water of ga eens op bezoek bij Freezlab, het doet wonderen voor je gezondheid en je (huid) cellulitis.

Smeren
Er zijn speciale creme’s ontwikkeld om je cellulitis aan te pakken, waarbij de √©ne beter werkt dan de andere. Een aantal keer een bindweefsel massage laten doen helpt ook een groot deel om cellulitis te verminderen.

FasciaBlaster
Ontworpen door body guru en pro-atleet trainer Ashley Black, werkt dit briljante gereedschap op fascia, het bindweefsel dat alle spieren behandelt. Het is briljant voor een aantal doeleinden, zoals rugpijn of andere ongemakken. Maar bovenal raakt je met de FasciaBlaster voorgoed je cellulitis kwijt. Zoals Ashley verklaart, wordt cellulitis niet eigenlijk veroorzaakt door vet of alleen door diegenen met een bepaald vetpercentage; Het is het resultaat van vervormingen in ons fascia (bindweefsel) dat op de huid trekt, waardoor het verschijnen van kuiltjes wordt veroorzaakt. De sleutel tot het verminderen van cellulitis is het gebruik van de FasciaBlaster om de fascia uit te stralen en ervoor te zorgen dat de kuiltje worden verminder of zelfs helemaal weg gaan. We kunnen voorstellen dat je deze FasciaBlaster graag wilt aanschaffen als je veel last hebt van cellulitis, je kunt hem daarom hier aanschaffen.

Heb jij ook last van cellulitis?

Bron foto + info FasciaBlaster: https://shop.goop.com/shop/products/fasciablaster

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *