Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Verzorg je huid goed met de nieuwe producten van Natuurlijk Rooibos Skincare

Na een superleuke kennismaking met de eigenaren van dit unieke Zuid-Afrikaanse beautymerk, was ik heel nieuwsgierig geworden naar de producten voor het gezicht en de werking daarvan met Rooibos. Het rook waanzinnig lekker en ook heel natuurlijk en heeft ook weinig te maken met de Rooibos thee die wij weleens drinken. Wij mochten een aantal producten testen voor het gezicht en delen onze ervaring met jou!

De krachtige bio-actieve werking van rooibos

De producten van Natuurlijk Rooibos Skincare worden verwerkt door het bio-actieve extract van verse groene rooibos planten. Deze worden geoogst in het Cedergebergte van de West-Kaap. Rooibos wordt daar al duizenden jaren gebruikt door de lokale bevolking. Het is rijk aan vitaminen en mineralen, waaronder anti-oxidanten met inbegrip van aspalathin en nothofagin, die vrije radicalen tegenwerken.

Wetenschappelijk bewezen werking

Rooibos staat bekend om zijn anti-inflammatiore, huidverzachtende en antimicrobiële werking. Dit wordt ondersteund door diverse wetenschappelijke onderzoeken. De resultaten zijn in Europa gepubliceerd.

Dagelijkse gezichtsverzorging

Ze hebben een uitgebreid assortiment voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Deze bestaat uit:

 • Reinigingslotion
 • Diep reinigende gezichtsgel
 • Milde gezichtsscrub
 • Verfrissende toner
 • Hydraterende dagcreme SPF 15
 • Verzorgende nachtcreme
 • Voedende hand- en nagelcreme

De producten zijn geschikt voor een normale en gecombineerde huid en kunnen gebruikt worden door vrouwen van alle leeftijden. Daarnaast zijn de hand- en nagelcreme, verjongende oogcreme, voedende nachtcreme en intensieve dagcreme SPF15 ook beschikbaar voor de droge rijpere huid (anti-aging).

 

Authentieke, krachtige en betaalbare producten die moderne wetenschappelijke inzichten in huidverzorging combineren met de bewezen werking van natuurlijke plantenextracten – de missie van Natuurlijk Rooibos Skincare


Voordelen van de producten van Natuurlijk Rooibos Skincare

Deze natuurlijke gezichtsverzorging heeft veel belangrijke voordelen, deze zijn:

 • De producten bestaan uit groene rooibos en hebben een biologische basis;
 • De productie is volledig Fair Trade en draagt bij aan duurzaamheid en ethische arbeidsomstandigheden;
 • De producten zijn goedgekeurd door Beauty Without Cruelty;
 • Er worden GEEN micorbolletjes gebruikt voor de scrub en peeling, daarentegen worden Rooibos bladeren en abrikoos zaad pitten gebruikt;
 • De producten zijn parabeenvrij;
 • De plantaardige extracten betreffen ginseng, appel, perzik, tarwe, gerst, distel, zeevenkel, paardenkastanje, boekweit zaad, soja, lavendel en groene thee;
 • De anti-aging ingredienten zijn de anti-oxidanten vitamine A, C, E, hyaluronzuur, ceramiden en allantoïne.

Bron foto: https://www.natuurlijkrooibos.com/nl/over-ons/

Geïnspireerd door de natuur

Rooibos groeit in het Cedergebergte van de West-Kaap, gevoed door de schone lucht en het zuivere water van bergbeekjes. De dunne bladeren van de Rooibos planten bevatten een hoog gehalte aan anti-oxidanten als bescherming tegen de hete, droge Zuid-Afrikaanse zomer, waar de temperatuur kan oplopen tot 48 graden. Rooibos wordt geoogst op het heetst van de dag, dan is het gehalte aan anti-oxidanten maximaal. Het extract wordt daarna zonder gisting, met stoom en water bereid uit de groene rooibos.

Wat vinden wij ervan?

Ik mocht de heerlijke toner, de diep reinigende gezichtsgel en de dagcrème uittesten en dat was een feestje! Het rook een beetje naar Zwitsal, wat ik zelf echt lekker vind ruiken 😉 Daarnaast is het natuurlijk en mijn huid reageerde er goed op (ik heb een licht vochtarme en gevoelige huid). De reinigende producten trekken niet aan je huid (dat het daarna echt heel erg droog wordt bedoel ik hiermee haha), maar het voelt na gebruik fijn en schoon aan. De dagcrème voelt fijn aan en je hebt niet veel nodig om het op heel je gezicht aan te brengen. Het trekt goed in en voelt zacht aan wat heel fijn is. De producten van Natuurlijk Rooibos Skincare zijn dan ook echt een aanrader en je kunt ze zelf hier bestellen!

Deze nieuwkomer met natuurlijke en fijne gezichtsproducten uit Zuid-Afrika kan hier echt niet meer gemist worden!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .