Member login

Username
Password

» Lost your Password?BEAUTY: Winter Vibes with LUSH

In de maand december ben ik helemaal in mijn element. Ik hou van de sfeer en de gezelligheid van de feestdagen. Kaarsjes aan in de avond, de lichtjes van de kerstboom die je tegemoet glinsteren en het knusse gevoel dat je daarvan krijgt. Wat nog leuker is zijn de cadeautjes onder de kerstboom. Minder leuk is alleen de stress van de zoektocht naar dat ene leuke pakketje voor je moeder, je vriendin, je vader of wie er dan ook kerst bij jou komt vieren.

Persoonlijk vind ik het altijd jammer om iets te ontvangen wat ik eigenlijk niet nodig heb. Ik hou van praktische cadeautjes, en dingen die ik ook daadwerkelijk ga gebruiken. Waar ik heel erg van houd zijn fijne bad en doucheproducten. Even dat momentje voor mezelf kunnen vrijmaken in de ochtend of avond. Ook dit jaar heeft Lush weer een hele mooie wintercollectie en super leuke cadeautjes in hun collectie. Extra fijn om te weten is dat Lush vegan friendly is, er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd en is 80% van de collectie onverpakt en van ieder product dat wel verpakt is kun je ook een “naakte” variant aanschaffen.

Graag deel ik met jullie 3 van mijn favoriete cadeaupakketten en 3 van mijn favoriete producten uit de wintercollectie:

  • Pakket Little Snowfairy. Met een heerlijke showergel en jelly Bomb ( EUR 15.95 )
  • Pakket Deck the Halls. Met allemaal fruitige geuren kom je de kerst wel door. In dit pakket zit een shower cream, plum snow bubble bar en shoot for the stars bath bomb ( EUR 25,95 )
  • Pakket Secret Garden. Dit pakket is compleet gevuld met o.a Ro’s Argan body conditioner, lavender Vida Loca zeep, Jason and the Argan Oil Shampoo bar en Buffy Body Butter. Je badkamer zal compleet transformeren in een geheime tuin die in bloei staat ( EUR 54,95 )

  • Ik hou erg van frisse en kruidige geuren. Het liefst gemengd met elkaar. De Star Light Star Bright badolie heeft dat allemaal met geuren zoals limoen , lavendel en gember ( EUR 5.75 )
  • Voor de mensen die geen bad hebben heeft Lush ook hele fijne zepen te koop. Een van mijn favorieten is Saucy Snowcake Zeep. Het is net een stukje taart met geuren van o.a. cranberry, kruidnagel en cashewnoten ( EUR 6.25 )
  • En dan iets wat vaak vergeten word. De lippen. In de winter heb ik altijd droge schrale lippen met kleine velletjes en die kan je zo fijn scrubben met bijvoorbeeld de Sugar Plum Fairy lipscrub gemaakt van caster suiker en hydraterende jojoba olie ( EUR 8.95 )

 

Dus voel je de cadeaustress eind november al omhoog komen, Lush heeft voor iedereen wat wils. Alvast hele fijne feestdagen!

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .