BOEKRECENSIE: 28 Dagen Bikini Body Guide by Kayla Itsines

Alles wat je voor de zomer nodig hebt staat in dit geweldig boek van Kayla Itsines! Wauw! Het zit vol met inspiratie op het gebied van voeding en beweging en daarnaast kun je je ogen niet afhouden van de heerlijke recepten en weekmenu’s die erin staan. Benieuwd wat je kunt verwachten en of het ook iets voor jou is? Lees dan gauw verder!

Wat is dit boek ontzettend gaaf! Hier krijg je energie van en het zit vol met inspiratie om het beste uit jezelf te halen op het gebied van gezonde en heerlijke voeding. Maar dit is niet het enige, want je kunt ook op het gebied van beweging je hart ophalen. Er staan namelijk geweldige workouts in! Dit is het ultieme zomerboek waarbij je jouw gezonde lifestyle kunt veranderen of versterken en je geweldig te voelen.

Kayla Itsines
Wie kent haar nog niet? Vele van jullie zullen haar al wel kennen en haar een grote inspiratiebron vinden. Anderen wellicht nog niet, daarom een kleine introductie. Ze is al 10 jaar werkzaam in de fitnessbranche en is zelf ook personal trainer. Ze heeft hiervoor gekozen omdat ze het belangrijk vind om vrouwen een beter gevoel over zichzelf te geven. Ze wilt permanente veranderingen in het leven van vrouwen op gang brengen en dit doen met een allesomvattende aanpak van gezondheid en levensstijl.

Voor mij is een “bikini body” niet een bepaald lichaamsgewicht, of bepaalde maat of stijl. Het is een gemoedstoestand waarin je zelfverzekerd, gezond en krachtig bent en je goed voelt over jezelf en je lichaam.

Deel 1 bestaat uit het 28-daagse maaltijdplan en hierin wordt voorlichting gegeven over gezonde voeding. Daarnaast wordt het maaltijdplan beschreven, krijg je informatie over gezond eten en leven en kun je er handige kooktips en trucjes terugvinden.

Deel 2 zit vol met heerlijke recepten die je hier uitgebreid kunt terugvinden vanuit het maaltijdplan in deel 1. Natuurlijk zitten hier ook aanvullingen bij en geloof me dat je deze recepten graag eens uit zou willen proberen om te proeven of het net zo lekker is als dat het eruit ziet. De foto’s van de recepten zijn namelijk tongstrelend!

Naast de maaltijdplanning, weekmenu’s en de heerlijke recepten kun je ook de portiegrootte per voedingsgroep bekijken en als laatste vind je het 28-daagse workoutschema voor beginners, waar je aan de slag kunt met de oefeningen die beschreven staan.

Wat vind ik ervan?
Ik vind het een geweldig en allesomvattend boek! Kayla is een grote inspiratiebron, maar ik wist niet dat haar recepten zo heerlijk waren! Ik ga dan ook met veel plezier de dagmenu’s volgen en de recepten maken en krijg zo een enorme boost van nieuwe inspiratie! Deze levensstijl bijbel blijft bij mij voorlopig nog even in de keuken staan om er straks gelijk heerlijke gezonde maaltijden te gaan bereiden! Love it!

Deze heerlijke kokos-limoen koekjes heb ik ook gemaakt en ze waren heerlijk!

De 28 dagen Bikini Body Guide

Auteur: Kayla Itsines
ISBN: 9789021565217
Prijs: € 24,99 o.a. te koop bij Bol.com
Kosmos uitgevers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *