Member login

Username
Password

» Lost your Password?EVENT: Better Health Event

Afgelopen zaterdag was ik te gast op het Better Health Event van Amber Albarda in de RAI Amsterdam. De beursvloer was gevuld met stands van de meest uiteenlopende merken en producten, waarbij ze een ding gemeen hadden; stuk voor stuk dragen ze bij aan een een betere mindset, een natuurlijker eetpatroon en een gezondere basis.

Proeven, voelen en leren
Natuurlijk was ook de healthbox aanwezig, waarbij deze editie speciaal door Amber is samengesteld. Hierin vind je niet alleen mooie producten als de energiereep van Lifebar en de Hug in a cup thee van Natural Temptation, maar ook het blad Gezondnu en een heerlijk masker van MudMasky.

EQology
Een van de drukst bezochtste stands van de beursvloer, was die van EQology. Zij hebben een nieuw en innovatief omega-3 supplement op de markt gebracht, wat onze Omega 3 waarde weer op peil gaat brengen. Bij de stand heb ik een test laten doen, waarvan ik over ongeveer drie weken de uitslag hoor. En als ik dat weet, weten jullie dat ook natuurlijk ook!

Sprekers
Behalve een overvolle beursvloer had het Better Health Event ook hele interessante sprekers. Zo spraken onder andere levensmiddelen technoloog Ralph Moorman, Tessa & Merel van The Green Happiness en natuurlijk ook voedingscoach Amber Albarda zelf. De laatste lezing van de zaterdag was een heel leuke Q&A met Vivian Reijs, auteur van ‘Gezonder met Viv’.

Met een heerlijke Kurkuma Latte hebben we de eerste dag van het Better Health Event feestelijk afgesloten. Op naar de volgende editie!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .