EVENT: Opening 1e Holistik Reform House

Donderdag 8 juni was de opening van het 1e Holistik Reform House in Amsterdam. Vanuit Boost Your Health mocht ik erbij zijn, wat ontzettend gaaf is dat!! Wat kon ik verwachten? De dag ervoor had ik nog even “wat ik moet ik aan”stress! Er was namelijk een green glamour dresscode. Waar ik dus achter kwam is dat ik geen groen in mijn kledingkast had. Het werd toen een zwart jurkje met leuke groene espadrilles!

Donderdagmiddag was ik gelijk vanuit mijn werk door naar Amsterdam gegaan en had ik van te voren al even gekeken waar ik precies moest zijn en welke trein, metro of tram ik moest nemen. Zo vaak kom ik namelijk niet in the big city of Amsterdam en eigenlijk al helemaal niet alleen. Toen ik aankwam bij het Canal House waar de opening werd gehouden was het al aardig druk en ze waren net gestart.

Arie Boosma (jaja 😄) opende deze 1e Reform House en tevens reikte hij de eerste 50 Healthboxen uit. Hij liet samen met Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt zien wat er allemaal in de Healthbox zat. Iedereen die aanwezig was kreeg dus z’n healthbox mee naar huis, heel leuk!

De missie van het Reform House is iedereen te laten zien dat een holistische leefwijze niet alleen maar yoga, kruidenthee en meditatie is. Dat is misschien wel het eerste waar je aan denkt als je denkt aan een holistisch leven. Dit is precies de reden waarom donderdag de eerste Reform House werd geopend in het prachtige Boutique Hotel Canal House aan de Keizersgracht. Karlijn en Evelyn willen juist laten zien dat het niet ingewikkeld en juist tastbaar is om op de holistische wijze te leven.

Ze geloven dat de wereld een betere plek wordt als we vrouwen activeren tot het creëren van hun eigen geluk. Dit is de basis zodat we van hieruit iets kunnen betekenen voor een ander. A guide to the  greater you!

Het was een ware beleving, door het hele hotel en de mooie sfeervolle tuin stonden diverse merken tentoongesteld die deelnemen aan het Reform House. Sommige iets bekender dan anderen, maar allemaal producten die een link hebben met de holistische levensstijl.

Hieronder zal ik wat merken toelichten:

Sieraden van Riverstones deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, organisch en ongeslepen.  Prachtige sieraden in de puurste vorm die de vrouw van binnenuit laten stralen.

We love the planet die heerlijke diffusers  en deoderant produceren elk product is  100 % natuurvriendelijk. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en de inkt die hiervoor gebruikt wordt is soja inkt. Ze zijn in diverse geuren verkrijgbaar in o.a.  Spiritual Spa,Warm Winter en Sweet Senses.

Method is een lijn met diverse ecologische schoonmaakmiddelen van handzeep tot afwasmiddel. De oprichters hebben zich voorgenomen de wereld te veranderen door stijlvolle en ecologische producten te creëren op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De missie van Method is op naar een schoner schoonmaken!

De filosofie van Origins is vertrouwen op de krachten van planten in cosmeticaproducten. Het zijn 100% natuurlijke essentiële oliën, organische ingrediënten en krachtige plantenextracten. Origins wil zijn planeet, hulpbronnen en alles waar daar op leeft beschermen door aarde- en diervriendelijke praktijken, verpakkingen en beleidsvromen.

Bakerline maakt heerlijke guilt-free taarten waar je helemaal blij van wordt. We love good cake! Goed in de zin van verrukkelijke taarten maar zeker ook goed nagedacht over de ingrediënten. De taarten zijn raw, biologisch, veganistisch, vrij van zuivel, soja, gluten en geraffineerde suikers.

Het was een hele fijne sfeer, leuke mensen en hele mooie producten. Ik heb met veel mensen gesproken, iedereen die staat voor een betere en natuurlijke wereld. Ik kende een aantal merken al wel die er stonden maar er waren ook merken waar ik nog niet van had gehoord. Erg leuk om te weten te komen hoe deze merken zijn ontstaan en wat de gedachten achter deze merken zijn. Het is natuurlijk de bedoeling dat de merken nog bekender worden en dat er veel meer mensen bewuster gaan kiezen voor betere producten wat uiteindelijk beter is voor het milieu maar ook voor jezelf.

Ik merk aan mijn zelf ook dat ik steeds bewuster kies voor de pure en natuurlijke producten. Helemaal met voeding, lichaamsverzorging zelfs voor mijn kat haal ik geregeld bij de Ekoplaza haar hapje. Hopelijk gaan er nog meer mensen bewuster nadenken en hierin de betere keuze maken. Deze middag was voor mij een hele ervaring om in een prachtig hotel dit geweldige event te mogen bezoeken.

Ik heb veel indrukken opgedaan en aan het einde werd ik nog verrast met leuke tas vol goodies die werd uitgedeeld door Karlijn. Dit was een geweldig cadeau naast de healthbox die iedereen ook nog eens meekreeg. Ik ga hiervan wat  producten uitproberen en zal hierover gaan reviewen, zodat er meer bekendheid voor deze merken gaat komen.

Dat is wat ook ik wil, een bewuster en betere wereld creëren!!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *