Fit tot Fat to Fit #50

De spanning begint te stijgen, want over 1,5 week vertrek ik al naar Ibiza! Momenteel ben ik druk bezig met de pré detox. Hier kun je binnenkort nog een leuke blog over lezen. Afgelopen week was een goede week en deze week ook, maar het eten gaat beter dan het sporten. Dit komt helaas weer door het slaapgebrek en is bijna niet tegenop te boksen. Ik kom nu aan 2 max 3 keer per week en zou dit veel vaker willen, maar dan ga ik mezelf uitputten en dat is zeker niet de bedoeling. En wat een cadeautje dat we hier ook mogen genieten van een stralend zonnetje, hier was ik zoooo aan toe, jullie ook? Lees gauw verder…

Wat is het toch altijd een prachtig seizoen de lente, ik kan daar echt van genieten! Prachtige natuur, een heerlijk zonnetje, ideaal om buiten te sporten en lekker met de kids erop uit te gaan. Het was afgelopen maandag een bizar drukke dag. Eerst ging ik sporten en daarna had ik een afspraak in Rotterdam, vervolgens kon ik gelijk door naar zwemmen met de kids. En laat mijn dochter nu net een badje verder zijn, waardoor zij eerder zwemt en mijn zoon erna ook nog moet zwemmen, dus niet echt handig als je weinig tijd hebt haha. Daarna zou ik naar een voorlichtingsbijeenkomst gaan voor een maagverkleinende operatie, maar halverwege de dag kreeg ik al een paniek aanval en eerlijk gezegd was ik hier nog niet aan toe. Dus dit komt vast een andere keer of gewoon helemaal niet. Gelukkig had ik die dag wel goed voor mezelf gezorgd en aan mealprepping gedaan voor onderweg, want ik was bijna de hele dag onderweg en als ik niet goed voor mezelf zorg eet en drink ik veel te weinig en dat willen we niet.

Ondanks dat het heerlijk weer iedereen extra energie zou moeten geven, is dit bij mij minimaal met al dat slaapgebrek. Daarom kan ik niet wachten om er even tussenuit te gaan en mezelf opnieuw te installeren in Ibiza 😉 Even goed slapen, extra clean eten door middel van een detox, bewegen en voldoende ontspanning. En ondertussen ook nog genieten van de zon, wie wilt dat nu niet. Ik denk dat Arjan en mijn kinderen een geheel nieuwe vrouw/moeder terug krijgen als ik terug ben, met meer energie, vitaliteit, betere gezondheid en volledig uitgerust. Dat zou echt heel fijn zijn!

Kort na terugkomst wordt mijn dochter geopereerd en dan kan ik volledig voor haar zorgen, dan hebben de kids gelijk vakantie en kunnen we hopelijk hier ook genieten van het prachtige weer. Ondertussen zijn wij tevens druk bezig met een geweldig event wat eraan komt! Misschien heb je de sneak peak al gezien, want we hebben het regelmatig terug laten komen als een “save the date item” en kunnen niet wachten om jou alles te vertellen over dit gave event.

Vanavond ga ik heerlijk een lesje Pilates doen, even mijn hoofd leegmaken. Soms heb ik zoveel ideeën en inspiratie, dat ik even niet meer weet waar ik moet beginnen. Vaak maak ik ook lijstjes, dan hoef ik erna niet meer te piekeren over van alles want dan staat het er al 🙂
Werk jij ook vaak met lijstjes? En hebben jullie ook last van schoonmaakwoede? Zo noem ik dat altijd. Ik maak altijd regelmatig schoon, maar in het voorjaar doe ik alles extra en pak ik het groot aan. Alles wat ik niet meer nodig heb, dat geef ik weg of breng ik naar de kringloopwinkel zodat anderen er nog wat aan hebben. Ik houd van opruimen en heb dan ook nooit te veel spullen waar ik niets mee doe of welke ik niet nodig heb. Ik houd ook niet van te veel prullaria en kies eerder voor kwaliteit dan voor heel veel dingen met minder kwaliteit. Ik spaar ook geen beeldjes ofzo en zou daar ook helemaal kriebelig van worden haha. Ach ieder zo z’n ding 😉

Volgende week kunnen jullie mijn laatste persoonlijke blog lezen voor ik echt naar Ibiza ga en ik vind het reuze spannend. Ik ben namelijk al niet meer weggeweest na onze huwelijksreis in 2009. Dit was toen in Jamaica en echt onvergetelijk en Ibiza stond echt nog op mijn wish lijstje, samen met Parijs (alleen Euro Disney gezien) en New York en de Malediven. Maar ja je moet wat te wensen hebben…

Geniet van deze prachtige zonnige dag lieverds!

Liefs, Melinda

Receive Updates

No spam guarantee.

3 Comments

 • Mar// schreef:

  Heb ik iets gemist, waar wordt je dochter aan geholpen?

  Is de predetox een beetje te doen?

  • Dat valt wel mee hoor 😉 Mijn dochter wordt geopereerd aan een cyste naast haar kaak en een volwassen voortand die horizontaal aan het groeien is. Daarom heeft ze een zwelling in haar gezicht en moet zo snel mogelijk geopereerd worden. Nou de pré detox valt mij alles mee, alleen moet ik erop letten dat ik voldoende water drink. Maar ik vertel volgende week alles in een blog 🙂 Hele fijne avond Marjon! XXX

 • Mar// schreef:

  Ah sneu! Maar top dat ze snel geholpen kan worden.
  Mooi! Ben heel benieuwd 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *