Healthy Lifestyle Beach Event

Boost your Health en MarieCke organiseren een uniek event in Zandvoort op 3 juni a.s. bij Beachclub PleZand Paviljoen 17

Je zult genieten van heerlijke juices, workout demonstraties, diverse stands met de laatste trends op het gebied van beauty, lifestyle en gezondheid. MarieCke zal daarnaast alles over haar nieuwe boek vertellen, hoe je in 10 weken slank de zomer door kunt gaan en ze geeft tevens een workshop over gezond eten en hoe je dit nu makkelijk aanpakt zonder het jo-jo effect weer terug te krijgen. Daarnaast is er ontzettend veel informatie te vinden over een goede gezondheid, de laatste trends op beauty gebied en kun je naar hartelust shoppen en genieten van een welverdiende gezonde salade! Wacht niet langer en kom naar dit unieke event!

Wat kun je verwachten?

Het wordt een dag om nooit te vergeten! Heerlijk bij het strand waar je kunt genieten van de rust tijdens een yoga sessie, jezelf tot het uiterste kunt laten gaan tijdens een intensieve fitbounce les van Mariecke met de beats van een lounge DJ. Daarnaast kun je je gezondheid boosten bij verschillende demonstraties en kun je eindeloos shoppen en genieten van de zon! Daarnaast heeft Beachclub PlaZand verrassende smoothies en juices en kun je diverse heerlijke healthy maaltijden nuttigen op terras.

Het programma is bekend!

11.00-11.20 uur – Yoga op het strand by 100% Yoga

11.30-12.00 uur – Fitbounce by Mariecke

12.30-13.00 uur – Lezing over gezonde voeding en makkelijk en gezond afvallen in 10 weken by Mariecke

14.00-15.00 uur – Bootcamp by Carlos Lens op het strand

15.00-16.00 uur – Dance Fit op het strand by The Academy Zandvoort

16.00-16.20 uur – Yoga op het strand by 100% Yoga

16.00-16.30 uur – Fitbounce by Mariecke

GEZOND & HAPPY!

  • Bekijk gezonde demonstraties en mogelijkheden om het beste uit je gezondheid te halen!
  • Maak kennis met het unieke membership van Boost your Health om het hele jaar van geweldige kortingen en voordelen te genieten op het gebied van gezondheid & beauty!
  • Je gaat deze dag gegarandeerd happy & healthy naar huis met een fantastische GOODIEBAG! (t.w.v. ruim € 75!) 

SHOPPING TIME!

Kijk je ogen uit met diverse stands vol unieke health- beauty en lifestyle producten. Wij selecteren alleen bijzondere en vernieuwende producten. Zo kun je kennis maken met de laatste trends op het gebied van Health & Lifestyle.

HEALTHY FOOD & DRINKS

Beachclub PlaZand – Standpaviljoen 17 zal je deze dag samen met je beste vriendin, vrienden of ander goed gezelschap voorzien van heerlijk en gezonde juices/smoothies, heerlijke salades en andere heerlijke gerechten en snacks om je die dag voldoende energie te geven om mee te doen met de leuke workouts. Natuurlijk zitten er ook wat guilty pleasures bij om je die dag extra te verwennen 😉

Wie zijn wij?

BOOST YOUR HEALTH

Melinda Van Rossen en Isabelle Don Griot zijn beide eigenaresse van het grootste Health & Lifestyle Platform van Nederland: Boost your Health!

Ze zijn beide ondernemende vrouwen, 30ers, houden van sporten, gezond eten en vergeten daarbij zeker niet het stukje mindset. Isabelle heeft haar leven drastisch veranderd na een maag verkleinende operatie daarnaast heeft ze ook haar gevecht met depressie en burnout overwonnen en deelt ze haar inspirerende verhalen vaak op Boost your Health. Melinda is heel haar leven al sportief, is vroeger afgetraind geweest, heeft haar eetstoornis Boulimia overwonnen en heeft Boost your Health opgericht na haar postnatale depressie. Ze deelt momenteel alles over haar healthjourney en gewichtsverlies op Boost your Health en veel vrouwen herkennen zich hierin.

 BE REAL, NOT PERFECT!

Onze missie is om vrouwen met een druk bestaan, die veelal hoog opgeleid zijn, die streven naar een gezonde(re) levensstijl, die maatschappelijk betrokken zijn en sportief en met hun gezin vaak alle ballen hoog moeten houden, om hun in het zonnetje te zetten. Dit doen wij met inspirerende blogs, recepten, events en een speciaal membership. Vaak hebben ze het gevoel dat ze op alle gebieden perfect moeten zijn, maar dat is niet de sleutel naar balans. Stapje voor stapje aan je doelen werken, voldoende ontspanning, genieten van het leven, in beweging blijven, veel lachen en goed voor je lichaam zorgen zijn de dingen die wij mee willen geven.
 
Liefs, Isabelle & Melinda

MARIECKE FRANSEN

Ik ben Mariecke Fransen – Food & Healthcare Professional.

Mijn passie in het leven is om mensen op weg te helpen naar een bewuste, gezondere levensstijl. Door mijn eigen reis en struggles, Morbide Obese als gevolg van eetstoornis, in combinatie met mijn opleiding heb ik een unieke succesvolle multidisciplinaire methode ontwikkeld, waarbij gedrag voeding en beweging centraal staan. Het sleutelwoord is BALANS, een gezonde balans die voor voor jouw past!

Tijdens het event zal ik een workshop van 45 minuten geven over hoe ik mijn reis naar een gezond lichaam hebt gemaakt en hoe jij ook met gezonde voeding aan de slag kunt om jezelf een gezonde boost te geven en meer energie te ervaren.

Heel handig daarbij is mijn nieuwe boek “10” hoe je makkelijk in 10 weken 10 kilo kunt verliezen om op een gezonde manier in shape te komen. Deze is beschikbaar tijdens het event!

Tijdens het event zal ik 1 of meerdere demo’s geven van Fitbounce, de leukste manier om Happy in Shape te zijn!

De Fitbounce workout demo is ideaal om overtollig lichaamsvet te verbranden, door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op
het hoogtepunt van de golfbeweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is.

Wees welkom tijdens het eerste Healthy Lifestyle Beach Event en kom ervaren hoe leuk en lekker gezond leven is!

Warme Groet, MarieCke

INFORMATIE EN PRIJZEN

Kom jij ook naar dit unieke health & lifestyle event op het strand van Zandvoort?

Datum: 3 juni 2018

Tijd: 10.30 -17.00 uur

Adres: Strandpaviljoen 17 PlaZand in Zandvoort

Dresscode: Casual Beach Style

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )