IN DE MEDIA

Via onderstaande media kun je ons terug lezen of zien!

Wil je zelf een leuk interview met ons of dat wij een lezing geven over een bepaald onderwerp, neem dan gerust contact met ons op via info@boostyourhealth.nl

Liefs, Melinda & Isabelle + team Boost your Health

Zo boost jij jouw gezondheid op het strand! - The Blue Sea Road

Een dagje strand. Betekent dat voor jou ook een vette hamburger met friet of gewoon een enorm ijsje? Is jouw antwoord ook ‘ ja’? Maar zou je ook wel eens een gezonde dag op het strand willen hebben? 

Wij interviewden Melinda van Rossen van Boost your health. Wanneer zij naar het strand gaat betekend dat voor haar; fit en gezond. Met haar Healthy lifestyle event on the beach wil zij mensen laten zien dat een dagje strand niet zo slecht hoeft te zijn. 

Grootste health & lifestyle blog in Margriet Gezond & Fit

VRIENDEN ONDER ELKAAR

Een Nederlands online tijdschrift over gezondheid, sport, voeding en lifestyle, geschreven door verschillende bloggers.

Bijzonder: de posts onder het kopje “mind”. Mooie verhalen over onder andere het omgaan met een burnout, minder perfectionistisch worden en het ontvangen van complimenten.

Beste tip: de posts onder “Workout”inspireren tot het maken van een mooie wandeling, een kickboksles nemen of tot het beginnen met krachttraining.

Magazine Healthy - Welness Magazine de Tuinen nr 65 - 2015

Boost your Health werd genoemd als favoriete blog van dit moment!

Interview voor Fabulous Business Woman (2014)

Melinda van Rossen (33) is eigenaresse van Boost your Health  en Boost your Kids, getrouwd en moeder van een tweeling van ruim 3 jaar (j/m).
Haar werk is haar hobby, want ze houdt van sporten en gezonde voeding. Tevens vindt ze het leuk om nieuwe dingen te verzinnen, uitdagingen te hebben en alles uit het leven te halen wat erin zit!

Ze combineert haar business met de zorg voor haar lieve tweeling. Haar man heeft wisselende diensten, wat betekent dat hij soms doordeweeks thuis is, waardoor ze gemakkelijk naar afspraken kan. Soms werkt hij ook in het weekend en dan heeft ze de zorg alleen voor de kinderen.

Ze vraagt zichzelf ook weleens af hoe ze het allemaal doet. Melinda vertelt…

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )