LIFESTYLE: Maak kennis met Steppie; het stabiele balance bord!

Zonder dat we het weten zitten we veel te vaak. Dit kan zijn bij een kantoorbaan, achter de kassa, bij thuiswerken achter de computer of tijdens het vele reizen of onderweg zijn. Ze zeggen niet voor niets dat zitten het nieuwe roken is, het is namelijk niet goed voor je om uren achter elkaar te zitten. Gelukkig is er een oplossing om aan een betere houding te werken terwijl je op een Steppie balance bord staat. We vertellen je er alles over in dit artikel!

Gewrichtsklachten
Er zijn momenteel in Nederland ruim 2 miljoen mensen met nek- en rugpijn en bij de meeste beinvloed dit hun leven. Een zittende levensstijl werkt hier niet aan mee en zorgt vaak dat deze klachten erger worden. Het is daarom belangrijk dat mensen in gaan zien hoe belastend het is om uren achter elkaar te zitten. Het is eigenlijk heel onnatuurlijk en bovendien slecht voor je gezondheid. Deze klachten leiden namelijk vaak tot ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, wat ook weer sociaaleconomische problemen veroorzaakt. In 2011 alleen al, liep de totale som van ziektekosten door nek- en rugproblemen op tot 1,3 miljard euro.

Voordelen Steppie Balance Bord
We zijn er intussen achter dat beweging meer voor je lichaam doet dan stilzitten. Je lichaam blijft soepel, de doorbloeding bevordert en het verlicht nek- en rugpijnen. Sporten helpt voor korte duur, als je een zittende baan hebt dan loop je nog gezondheidsrisico’s als je onvoldoende beweegt. Daarom is het hoog tijd voor verandering op de werkvloer en het Steppie Balance Bord is hier een ideaal hulpmiddel bij.

Staand aan de slag!
Het stabiele balance bord zorgt ervoor dat je onbewust tijdens je werkdag in beweging blijft. Hij activeert de spieren op een natuurlijke wijze en zorgt voor een correcte en gunstige houding gedurende de hele dag. Het leuke is dat het Steppie Balance Bord je ook helpt met meer vet verbranden en zorgt dat je meer evenwicht krijgt. Op lange termijn is het zelfs mogelijk dat het risico op hartproblemen sterk vermindert wordt. Het gebruik van het balance bord is niet heel intensief, maar het zorgt dat je onbewust stabiel blijft staan en je dus niet hoeft te concentreren om in evenwicht te blijven.

Wat vinden wij ervan?
Het is niet moeilijk om te blijven staan op het balance bord en je hebt eigenlijk niet door dat je ergens op staat als je even bezig bent. Ik werk zelf voornamelijk thuis en dat is meestal zittend achter mijn laptop of ik ben onderweg. Ondanks dat ik 4 keer per week sport, vind ik het belangrijk om mijn houding en gezondheid in goede conditie te houden. Daarom ga ik nu regelmatig op Steppie het Balance Bord staan en sta ik zelfs in de keuken lekker te koken op het balance bord. Ik voel me er goed bij. Dat kan ook kloppen, want Steppie is al een groot succes niet alleen in Denenmarken, maar ook in Scandinavie, Engeland, Duitsland, de Verenigde Staten en Australie heeft Steppie het Balance Bord veel succes!

Waar kun je Steppie het Balance Bord aanschaffen?
In Nederland kun je hier het balance bord bestellen voor de prijs van € 129 en geloof mij dat dit de kwaliteit en je gezondheid zeker ten goede komt.

Probeer jij ook minder te zitten tijdens je werk?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *