LIFESTYLE: Met deze Purpuz Planner behaal je al je doelen

Tegenwoordig is een planner niet meer weg te denken uit ons leven, we hebben het druk met werk, een social leven, kinderen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Overzicht is dus heel fijn om te hebben en deze Purpuz planner maakt het allemaal nog veel leuker om je eigen business naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd wat de Purpuz planner zo speciaal maakt? Lees dan gauw verder!

Laten we eerst bij het begin beginnen, wie is het gezicht achter Purpuz Planner en waarom verschilt deze planner met andere mogelijkheden. Bekijk hiervoor het filmpje hieronder:

Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.

Dit zijn de 8 Purpuz tools:

  1. Purpuz Map                             – Je dromen visualiseren
  2. Purpuz Matrix                         – Je dromen ordenen
  3. Het Purpuz Plan                     – Je doel opdelen in stappen
  4. Het Purpuz Pad                      – Je voegt tijd en volgorde toe
  5. De maandplanning                – Je doel plannen
  6. De weekplanning                   – Je to-do’s bepalen
  7. Dagreflectie                             – Sta kort stil bij de dag
  8. Vragen aan jezelf                   – Je maandelijkse check-in

De belangrijkste afspraak van vandaag is de afspraak met jezelf!

Wat vinden wij van de Purpuz Planner?

Het voldoet aan alle verwachtingen van een planner, maar dan nog meer! Het is fantastisch samengesteld en begeleid je echt naar het verwezenlijken van jouw doelen, mogelijkheden en kansen. Daarnaast versterkt het je sterke punten door dagelijks je overwinning en groei op te schrijven. Je kunt de Purpuz  Planner zowel privé als zakelijk gebruiken en tevens voor beide. Hij werkt effectief en je hebt meer rust in je hoofd doordat je gebruikt maakt van deze unieke Purpuz planner. Het is dan ook een dikke aanrader!

Voor meer informatie en het aanschaffen van deze Purpuz Planner kun je hier terecht!

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *