Over BYH

Untitled design(65)

Boost your Health is hét grootste Health & Lifestyle Platform van Nederland.

Het is ontstaan doordat ik een website miste waar je alles in 1 keer kon bekijken op het gebied van health, lifestyle, gezonde voeding, recepten, beauty, fashion, workout, mindfulness & more. We zijn destijds met een Facebookpagina begonnen, maar aangezien deze behoorlijk groeide kwam de website er al gauw bij. We hebben ondertussen ook een mooie groei doorgemaakt en al diverse nieuwe websites gehad.

Wij onderscheiden onszelf in het “out of the box” denken en dit kun je terugzien in onze blogs, reviews, samenwerkingen, events en unieke memberships!

Voor wie denkt dat Boost your Health alleen een groot platform is, heeft het mis! Boost your Health is ook een bedrijf met veel unieke mogelijkheden om samen te werken met bedrijven, merken en goede doelen.

Wij werken inmiddels samen met heel veel partners en steunen het goede doel IanCare4Parents. Wij doneren een groot gedeelte van onze memberships aan deze stichting, denken mee en zijn betrokken en gaan daarnaast binnenkort unieke armbandjes in onze webshop aanbieden voor dit prachtige goede doel!

Wij vinden het belangrijk om vrouwen te inspireren, motiveren en te enthousiasmeren voor een (nog) gezonde(re) levensstijl! Daarbij zijn onze standpunten o.a. het 80/20 principe, het meer eten (of drinken) van groenten om je gezondheid te boosten en staan wij voor een maatschappij met minder vlees en meer gezonde tussendoortjes!

Het is onze missie om iedere vrouw zich goed te laten voelen zowel van binnen als van buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, tips voor een gezonde mindset, diensten, events en een speciale memberships!

Wij willen met onze visie bijdragen aan het geluk, de fitheid, de mindset en de happiness van elke vrouw!

Laat gerust een berichtje hieronder achter met een vraag, opmerking of laat weten hoe leuk jij Boost your Health vindt 😉

Liever persoonlijk? Mail ons hier en bekijk de mogelijkheden voor een leuke samenwerking, stel een vraag, wordt onze collega of laat een tip of suggestie achter! Dat vinden wij leuk!

With Health,

Melinda van Rossen
Owner Boost your Health + team

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )