RECEPT: Bietenwrap met geitenkaas en Tuinkers cress

Februari! Langzaam krijg ik zin in het voorjaar en met deze kleurrijke wrap waan ik me even in het voorjaar. In de winter eet ik wat minder salades en dit compenseer ik met verse warme soep of een lekker belegde wrap.

Dit basis recept voor een mooie wrap kun je uitbreiden met lekker een handje noten, wat honing of nog extra kruiden.

Nodig voor 1 wrap:

  • 1 bietenwrap – ik gebruik de groentenwraps van Nofairytales
  • zachte geitenkaas in plakken
  • een kwart komkommer
  • 1 puntpaprika
  • 1 bakje Tuinkers cress
  • verse peper

Aan de slag:

  1. Besmeer de wrap met geitenkaas, ik gebruik ongeveer 2 plakken zachte geitenkaas hiervoor.
  2. Was de komkommer en paprika en snij in stukjes.
  3. Bestrooi de geitenkaas met een flinke hand tuinkers. Dit knip je af onder de blaadjes. Maal de verse peper over de wrap voor wat extra pit.
  4. Verdeel de komkommer en paprika over de wrap en rol deze op. Bind hem vast met een touwtje of steek er een leuke prikker in.
  5. Bestrooi de wrap met wat extra tuinkers voor een mooi en leuk effect.

Eet Smakelijk!

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *