RECEPT: Chia Pudding met mango

Op mijn werkdagen heb ik ’s morgens weinig tijd om ontbijt klaar te maken. Daarom vind ik het ideaal als ik dit de avond van tevoren kan maken. Een goede keuze is dan overnight oats, maar ook deze chiapudding. Voedzaam en fris van smaak. Je zet het ‘s avond in de koelkast en de volgende morgen kun je direct ontbijten.

Voor 1 persoon

Ingrediënten
200 ml (kokos)melk
40 g chiazaad
½ mango
1 el kokosrasp

Benodigdheden
Weckpotje

Bereidingswijze:

1. Pureer ¼ van de mango tot moes. Snijd de andere ¼ in kleine stukjes.
2. Doe 200 ml melk samen met het chiazaad, mangomoes en kokosrasp in het weckpotje. Doe eventueel bovenop wat stukjes mango.
3. Sluit het weckpotje af en zet dit voor een nacht in de koelkast. Roer het voor het slapen gaan nog even goed door.
4. ’s Morgens haal je het weckpotje uit de koelkast en ontbijten maar. Eventueel kun je nog wat gebrande noten of granola toe voegen.

Eet smakelijk!

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *