RECEPT: Soba noodles met courgette en tempeh

Soba basmati bruine rijst noodles; Ik wilde ze graag eens proberen, omdat ik ze heb gekregen op het Holikstik event waar ik laatst was. Ik heb wel vaak de gewone bruine rtyleijst noodles die ook ontzettend lekker zijn. Deze noodles zijn biologische, glutenvrij, vegan en fairtrade. Ze bevatten geen toegevoegde  kleur -smaak en smaakstoffen. Heerlijk in zowel een koud als een warm gerecht bijvoorbeeld een noodlessoep.  

Ingrediënten

  • 50 gram noodles
  • 100 gram tempeh
  • 1 courgette
  • 100 gram gevroren doperwten
  • Halve ui
  • 1 teen knoflook
  • Zeewier
  • Sojasaus 
  • Eventueel wat sesamzaadjes

 

Hoe maak je het?

  • Snijd de ui in ringen en de knoflook fijn, de tempeh snijd je in kleine blokjes.
  • Voeg als de ui licht is aangebakken de tempeh toe en bak deze mee tot ze lichtbruin zijn.
  • Doe de courgette erbij en als laatste de doperwten en het zeewier deze hoef je alleen maar wat te verwarmen.
  • De water in de pan en laat de het koken doe dan de noodles erbij en laat deze voor 4 minuten koken.
  • Giet de noodles af en het geheel op een leuk bordje, schenk een klein beetje sojasaus erover en wat van de sesamzaadjes. 

Eet smakelijk!!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *