Member login

Username
Password

» Lost your Password?



RECEPT: Veggie tosti met rode spitskool en mosterd cress

Gewone tosti’s met brood zijn best lekker, maar vaak niet heel erg gezond. Daarom bedacht ik deze heerlijke veggie tosti gemaakt van rode spitskool en geloof mij dat het de moeite waard is om deze eens in te ruilen voor de reguliere variant. Bovendien heb je gelijk weer een dosis extra groenten binnen en dat is met dit koude winterweer wel een boost voor je immuunsysteem!

Ingrediënten: (voor 2 personen)

  • Een halve rode spitskool
  • 2 handjes geraspte kaas
  • snufje peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje Mustard (mosterd) Cress

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden;
  • Snijd 2 mooie plakken fijn van de rode spitskool en leg deze op het bakpapier en op de plaat;
  • Doe er vervolgens wat olijfolie en peper en zou overheen;
  • Strooi daarna de geraspte kaas er overheen;
  • Doe het daarna zo’n 10 minuten in de oven (check het even!) en haal het er weer uit;
  • Doe er vervolgens de heerlijke mosterd cress overheen en geniet!

Tip! Je kunt ook nog wat tomaat, paprika, hummus of huttekase toevoegen om het geheel nog wat meer te maken 😉

Eet smakelijk!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .