RECEPT: Veggie tosti met rode spitskool en mosterd cress

Gewone tosti’s met brood zijn best lekker, maar vaak niet heel erg gezond. Daarom bedacht ik deze heerlijke veggie tosti gemaakt van rode spitskool en geloof mij dat het de moeite waard is om deze eens in te ruilen voor de reguliere variant. Bovendien heb je gelijk weer een dosis extra groenten binnen en dat is met dit koude winterweer wel een boost voor je immuunsysteem!

Ingrediënten: (voor 2 personen)

  • Een halve rode spitskool
  • 2 handjes geraspte kaas
  • snufje peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje Mustard (mosterd) Cress

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden;
  • Snijd 2 mooie plakken fijn van de rode spitskool en leg deze op het bakpapier en op de plaat;
  • Doe er vervolgens wat olijfolie en peper en zou overheen;
  • Strooi daarna de geraspte kaas er overheen;
  • Doe het daarna zo’n 10 minuten in de oven (check het even!) en haal het er weer uit;
  • Doe er vervolgens de heerlijke mosterd cress overheen en geniet!

Tip! Je kunt ook nog wat tomaat, paprika, hummus of huttekase toevoegen om het geheel nog wat meer te maken 😉

Eet smakelijk!

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *