Member login

Username
Password

» Lost your Password?REVIEW: Balance Board

Oké, ik moet eerlijk zijn. Thuis trainen vind ik heel lastig. Dit komt omdat je hier echt discipline voor moet hebben en ik dat stukje soms heel erg mis. Daarnaast kan een workout thuis ook ontzettend saai zijn. Het is dan ook heel erg fijn dat fitnessproducent Nautilus juist daarop inspeelt. Ze hebben gekeken naar de behoeftes van mannen en vrouwen op het gebied van sport en hebben een fun workout apparaat op de markt gebracht wat een feestje is om mee te trainen. Lees snel verder, want ik vertel je er graag meer over.

Toen ik de Balance Board, want zo heet dit gave fitnessapparaat, kon ik niet wachten om de doos open te maken en te kijken wat er uit zou komen. Ik heb altijd een beeld bij de thuis fitness apparaten maar dit zag er zo tof uit! De Balance Board hoort bij de nieuwe Modern Movement lijn en combineert training op maat met interactieve fun door de bijbehorende app waar je de workout mee kunt uitvoeren.

Het board is niet zwaar en groot, dus mocht je willen kan je hem mee nemen op reis en hij past zelfs makkelijk onder in je koffer. Je het het board zelf, en daarbij zitten ook twee ronde opzetstukken. Het standaard board word je M-Pad genoemd en biedt interactieve balans-, en krachttraining. De opzetstukken zijn de Edge Board en biedt een core training door middel van de rollende beweging. Het leuke is dat je dus op je smartphone de bijbehorende M-Trac app kunt downloaden waarmee je eenvoudig je eigen training kunt samenstellen op basis van de zelf te bepalen doelen.

Ik ben benieuwd hoe de app werkt, download de app en plaats vervolgens mijn telefoon in de daarvoor bestemde houder van het board. Gewone balans oefeningen kunnen wat saai zijn. En ik houd totaal niet van saai! Doordat de smartphone alle bewegingen volgt van het board wordt de workout super leuk en een uitdaging voor jezelf. Je kunt workouts koppelen aan bepaalde doelstellingen. In de app staan er voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s maar je kunt ook je eigen programma samenstellen.

Nog leuker zijn de spelletjes die je kunt doen. Ik probeer wat spelletjes uit en en heb totaal niet het idee dat ik aan het trainen ben. Het is zo leuk. Zo besluit ik het spel “bulls-eye te gaan spelen, en bij spelletjes word ik direct fanatiek. De bedoeling is om zo snel mogelijk het balletje in de roos te krijgen en daar dan vast te houden. Of je moet het balletje door een doolhof laten rollen. Na een tijdje begon ik mijn benen, buikspieren en kuiten echt te voelen. de Dag erna voel ik helemaal dat ik getraind heb! Hoe leuk is het dat je jezelf op deze manier kunt fit houden!

Alle trainingen die je doet op het board worden automatisch opgeslagen zodat je je vorderingen makkelijk kunt bijhouden en je jezelf dus ook kunt blijven uitdagen. Het niveau wordt bepaald aan de hand van de behaalde resultaten. Zo zo je dus altijd blijven groeien in je workouts.

Mocht je nou ook denken, YES ik wil dit ook!! De Balance Board is te koop voor € 149,- via de website van Nautilus Fitness.

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .