REVIEW: CBD olie van Cibdol

Oké, deze keer mocht ik iets bijzonders testen… Namelijk CDB-Olie! Misschien heb je er wel eens van gehoord of heb je het zelf al eens gebruikt? CBD-olie is een olie dat gemaakt is van de hennep plant. Lees er alles over in dit artikel!

Ik hoor je al denken HENNEP?!! Oo Hell no! toch geen drugs he?

Maar nee, geen drugs. Deze olie wordt samengesteld door een geheel natuurlijk stofje dat zich bevind in de toppen, stengels en bladeren van deze hennep plant waar je absoluut niet high van wordt. CBD-Olie stimuleert je zenuwstelsel, het brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee en is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Het helpt je bijvoorbeeld je stress level te verlagen en je angsten te beperken.

Ik zal je zeggen… Ook ik moest eerst even een drempel over. De druppels hebben eerst een week bij mij op tafel gestaan, van zal ik wel, zal ik niet… Straks wordt ik toch duf en functioneer ik niet goed. Of is het toch echt geen verslavend middel enz enz…

Meer informatie over Cibdol CBD Olie
Cibdol CBD Oil is gemaakt van enkele van de beste organisch geteelde hennep in Europa, en is vandaag een van de hoogste organische CBD-oliën die op de markt beschikbaar zijn. Op basis van een combinatie van jarenlange ervaring, traditionele organisch geteelde materialen en de laatste wetenschappelijke processen zorgen ze ervoor dat Cibdol het beste van de beste blijft.
 
Al hun oliën zijn 100% natuurlijk en organisch. Ze maken geen gebruik van pesticiden, fungiciden, herbiciden, chemische meststoffen, genetisch gemodificeerde producten of groeihormonen in hun productieproces en maken het zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Niet alleen is hun hennep biologisch geteeld, maar ze zorgen er ook voor dat de CBD-inhoud veel hoger ligt dan die van normale hennep – het stimuleren van de kracht en zuiverheid van Cibdol-olie.
 

Al hun CBD-oliën zijn in het laboratorium getest, van zaad tot plank. Zo testen ze de CBD-inhoud op andere cannabinoïden, verontreinigingen, gevaarlijke bacteriën en schimmels en schimmels om zowel veiligheid als kwaliteit te waarborgen.

Mijn ervaring met Cibdol CBD-olie
Onlangs ben ik voor de 2e keer moeder geworden en daar horen slapeloze nachten bij.
De eerste weken waren zelfs een beetje stressen… Hoe moet het allemaal ook al weer?
Flesje hier, poepluier daar en mijn oudste dochter is 9, dus dat was allemaal weer even geleden 😉 Ik dacht… Tja misschien is dit een mooi moment om deze olie te proberen!

Onder ’t mom van “baat het niet, schaad het niet”

De CDB-olie is verkrijgbaar in meerdere concentraties. 2,5% CBD-olie, 4% CBD-olie en 10%CDB-olie. Ik ben dus maar begonnen met de laagste concentratie, 2,5% CBD-olie.

De eerste paar dagen had ik nog niet echt het idee dat het wat deed. Maar wellicht kwam dat ook doordat ik nog niet de volledige voorgeschreven hoeveelheid durfde in te nemen.

Het advies is dan ook om 3 x per dag 3 a 4 druppels onder je tong te leggen. Ik kom nog niet aan deze hoeveelheid. Nu heb ik de druppels een paar dagen niet gebruik om te kijken of ik verschil merkte.  En ja… er is wel degelijk verschil! Ik neem nu naar behoefte enkele druppeltjes onder de tong en merk dat er direct wat spanning in mijn lijf afzakt.

Nu is het momenteel zo dat ik geen angsten heb of mij extreem gestrest voel. Maar mocht jij dit wel ervaren… dan kan ik je deze CBD- Olie echt aanraden! Ook kan ik je aanraden om eens te kijken welke voordelen deze olie jou nog meer kan bieden.

Nu is CBD- Olie een opmars aan het maken in de gezondheidsindustrie. Dus je kun al vrij goedkoop aan een soort gelijk middel komen. Maar goedkoop wil niet altijd zeggen dat dit product aan alle eisen voldoet! Deze CBD-Olie van Cibdol doet dat dus wel!

Het is veilig en makkelijk in gebruik! Wel moet je even wennen aan de smaak. Maar zoals ze vroeger altijd al zeiden… “Alles wat echt goed vies is, werkt vaak het beste”!

Heb jij weleens CBD-olie gebruikt? En hielp het bij jouw gezondheidsklachten?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *