REVIEW: Maak kennis met de producten van OrangeFit

Ben jij al bekend met Orangefit? Ze hebben een passie voor gezonde voeding en maken plantaardige producten waar ze volledig achter staan. Ze willen je bewuster maken en hebben inmiddels al heel wat nieuwe producten op de markt gebracht en daarnaast hebben ze veel fans en veel ambassadeurs die hun producten niet meer willen missen in hun gezonde lifestyle. Wij mochten een aantal producten testen en vertellen je er alles over!

We create a fitter world
Dit is waar Orangefit voor staat! Met hun producten willen ze het beste uit jezelf en jouw lichaam halen om gezond te leven en te ondersteunen bij het sporten. Zelf gebruik ik vaak een proteïne shake na het sporten en soms als snack een eiwitreep, maar naast deze varianten hebben ze ook specifieke andere producten die je kunt gebruiken als je weinig tijd hebt of ondersteuning wilt bij het afvallen.

Hieronder kun je zien welke producten Orangefit heeft:

Fit Green Protein
Fit Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Fit Green Protein kent een compleet aminozuurprofiel. Dit maakt Fit Green Protein de ideale keuze voor iedereen die op een bewuste en verantwoorde wijze bouwt aan een fit en gezond lichaam. Deze variant is er in de smaken chocolade, aardbei en vanille.

Fit Green Hero
Fit Green Hero (850 gram) is een plantaardige alles-in-1-shake met een ideale combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt, onderweg bent, veel sport of gewoon op een gezonde en makkelijke manier alles binnen wilt krijgen. Deze is er in de smaken vanille en blueberry.

Fit Green Meal Diet
Fit Green Meal Diet (850 gram) is een plantaardige dieetmaaltijd, laag in calorieën, met alle voedingsstoffen die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. Fit Green Meal Diet is rijk aan eiwitten, vezels en bevat alle vitaminen en mineralen. Deze is er in de smaken vanille en blueberry.

Fitbars
De Fitbar is Your plant-based hero met 11 gram eiwit per reep, complexe koolhydraten, omega 3 vetten en vezels. Ideaal voor onderweg, op je werk, naar school of voor of na je training. De Fitbar is 100% plantaardig, heeft een heerlijke smaak en een geweldige bite.

Wat vonden wij ervan?
Wij mochten de Fit Green Protein testen in de smaken vanille en chocolade en de fitbars. Allereerst hebben wij de fitbars getest en waren aangenaam verrast door de heerlijke chocoladesmaak. De meeste vegan protein bars zijn vaak toch niet heel erg lekker of er zit een bittere nasmaak aan, maar deze is echt geweldig! Ik ben helemaal fan geworden van deze heerlijke vegan proteïne bars en houd mij aanbevolen voor meer smaken van deze heerlijke variant 🙂

Daarnaast mochten wij de Fit Green Protein testen en deze plantaardige eiwitshake was ook heerlijk om te nemen na het sporten, geen bittere nasmaak of het gevoel dat je zand in je mond kreeg. Tevens waren ze fijn om te drinken en gaven ze je meteen een vol en verzadigd gevoel na het sporten. De variant chocolade heeft wel meer mijn voorkeur, maar dit is persoonlijk en voor iedereen anders. Er is trouwens ook nog een aardbei variant, die ga ik zeker ook eens proberen!

Je kunt de producten hier aanschaffen en er zijn ook handige pakketten en bij sommige pakketten ontvang je tevens een voedingsplan. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak en kwaliteit.

Wij worden heel enthousiast van deze smaakvolle en goede vegan producten en komen binnenkort nog met een heerlijk recept!

Receive Updates

No spam guarantee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *