REVIEW + WINACTIE! AfterShokz Trekz Air headset

We kunnen in de wintermaanden wel wat muziek tijdens het sporten gebruiken. Maar hoe zorg je dat je fijn kunt sporten zonder dat het stoort dat je een hoofdtelefoon draagt waarmee je muziek kunt luisteren? De nieuwe ultralichte Aftershokz Trekz Air hoofdtelefoon is ideaal tijdens het sporten en blijft supergoed zitten. Eigenlijk voel je hem niet eens als je aan het sporten bent. Nog meer weten? Lees er dan alles over en maak tevens kans op dit unieke exemplaar!

Stevig en comfortabel voor je oren
De meeste headsets zijn niet functioneel en blijven van je hoofd geleiden, zijn te groot of te klein en zitten niet fijn op de oren. Dit komt voornamelijk omdat iedereen een andere vorm heeft van hoofd en oren en dat is maar goed ook. De headset van Aftershokz Trekz Air speelt hier op in en zorgt ervoor dat hij supergoed blijft zitten en de oordopjes rusten op je kaakbeen net voor je oren. Zo zorgt het ervoor dat je zowel de muziek goed hoort, maar ook het geluid buiten opgemerkt blijft en dat is stukken veiliger als je buiten sport. Daarnaast is het een betere bescherming van je oren, de oordopjes die er precies op rusten zorgen vaak voor te hard geluid, waardoor je eventueel oorbeschadiging oploopt en weinig meer verneemt van de buitenwereld. Ideaal dat dat nu niet meer hoofd met dit unieke exemplaar van Aftershokz.

Design, functionaliteit, pasvorm en geluid komen samen bij de nieuwe Aftershokz Trekz Air!


Goedgekeurd voor intensief gebruik

De Aftershokz Trekz Air is gemaakt voor intensief gebruik, je hoeft dus niet voorzichtig te zijn. Het titanium frame is nagenoeg onvernietigbaar en springt weer terug in zijn huidige vorm nadat je hem flink buigt of draait. Probeer het gerust en mocht hij toch onverhoopt stuk gaan, dan heb je maar liefst 2 jaar garantie! Ook heeft de Trekz een IP55 bescherming tegen vocht, dus als je wilt hardlopen in de regen of met sneeuw de hond uitlaten, dan is dat geen uitdaging 😉 Tevens is hij zweetbestendig en heeft de Trekz headset een batterij die maar liefst 6 uur meegaat!

De Aftershokz Trekz Air headset is er in 4 kleuren, namelijk Midnight Blue, Forest Green, Slate Gray en Sunset Pink. Je kunt hem aanschaffen bij o.a. Bol.com, Bever.nl, Coolblue en nog meer grote ketens voor consumentenelektronica in de Benelux.

Wat vinden wij ervan?
Het was even wennen om de oordopjes niet op je oren te hebben, maar na de eerste workout was ik dit alweer helemaal vergeten en volop aan het genieten van de fijne muziek. De headset vormt naar je hoofd en is dus makkelijk te vormen naar jouw hoofd. Het geluid is fantastisch en tijdens mijn hardloop rondje in de miezer regen was het superfijn om niet in paniek te raken dat deze niet tegen vocht zou kunnen. bovendien kon ik de langs rijdende ambulance ook goed horen en zo blijf je in contact met de buitenwereld ondanks dat je de muziek volledig in je op kunt nemen.

Wil jij ook kans maken op een uniek Aftershokz Trekz Air?
Wij mogen een exemplaar weggeven, superleuk!

Wat moet je hiervoor doen?

– Laat hieronder weten bij welke eerste workout je deze gaat gebruiken?
– Deel dit artikel via social media (niet verplicht!)

Wij maken de gelukkige winnaar maandag 22 januari a.s. bekend via Facebook!

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

72 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *