SPECIAL: Zeg het met bloemen!

Ik vind je lief, het spijt me, gefeliciteerd, gecondoleerd, ik hou van jou, dank je wel… allemaal gevoelens die je met bloemen kunt overbrengen. Bloemen zijn fantastisch. Ik hou ervan. Het fleurt mij altijd helemaal op. 1 keer per week geef ik mezelf een bos bloemen cadeau. Deze kies ik dan ook zorgvuldig uit en zal nooit een “standaard” boeket kopen. Graag deel ik met jullie mijn favoriete bloemen in een boeket en een hele gave bijzondere manier om eens een boeket weg te geven. Lees je snel verder?

Gerbera

Een gerbera is eigenlijk een hele standaard bloem. Je hebt ze werkelijk in alle kleuren en zien er niet per definitie mega speciaal uit. En juist daarom vind ik ze zo leuk. De Gerbera kan over bij. Bij ieder gevoel of gelegenheid kan deze bloem in een boeket worden gedaan. De betekenis van Gerbera is “openhartigheid”. Dit is inderdaad precies het gevoel wat ik bij deze bloem krijg.

 

Rozen

Wellicht een beetje afgezaagd, maar ik blijf rozen zo ontzettend mooi vinden. Zeker als je ze langzaam ziet opengaan en als ze ineens vol staan te bloemen. Sommige mensen zeggen dat rozen niet ruiken, maar ik vind ze ontzettend lekker geuren. Ik vind witte rozen het mooist, of de witte roos waar een klein vleugje roze doorheen zit. Met een prachtig boeket waar een paar rozen in zitten maak je mij al heel gelukkig.

 

Pioenroos

Ze zijn er maar een kleine periode per jaar, de pioenroos. Vaak heel mooi lichtroze gekleurd. Je koopt ze als de bol nog dicht zit of een klein beetje open staat. Zodra de bloem begint met bloeien en volledig open gaat staan dan pas kan je er echt volledig van genieten! de betekenis van pioenroos is “schoonheid en kunst”.

 

Hortensia

Ik vind Hortensia’s in een boeket echt prachtig. Allereerst zijn het eyecatchers in een bos bloemen. Je kunt er niet omhoog omdat de bollen vaak heel groot zijn. Vooral de blauw/paarse hortensia vind ik prachtig. Ze blijven vaak lang mooi en ook gedroogd misstaan ze totaal niet. Hortensia betekent “collectieve harmonie” en met de vele kleine blaadjes bij elkaar snap ik dit wel.

 

Zonnebloem

Yes, hier word ik vrolijk van. een bos met zonnebloemen straalt zoveel gezelligheid uit. Directe blijmakers. De betekenis van de zonnebloem is dan ook niet voor niets “bewustzijn, naar het licht gekeerd”

Boeket

Een boeket is iets wat we al snel kopen of laten samenstellen als we bij iemand op bezoek gaan, wat de reden van dat bezoek dan ook mag zijn. Maar waarom niet eens een boeket in een prachtig nieuw jasje? Ik ben helemaal verliefd op de Flowerboxes van Maison Belle Fleur.

Met deze flower boxes geef je niet zomaar een boeket bloemen, maar echt een prachtig cadeau. De boxen zijn er in verschillende vormen en maten en zijn te verkrijgen vanaf € 35,-. Daarnaast zijn de super mooie dozen nadat de bloemen zijn uitgebloeid ook nog gewoon te gebruiken als luxe opbergdoos of ter decoratie. Je besteld nooit zomaar een standaard boeket, maar laat hem echt persoonlijk maken in overleg, wat een flowerbox van Maison Belle Fleur echt een persoonlijk cadeau maakt.

Mocht je nog geen inspiratie hebben voor een moederdag cadeau, dan is dit echt een cadeau waar je mee voor de dag kunt komen komende zondag!

Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *