Member login

Username
Password

» Lost your Password?TRAVEL: Wij gaan op detox reis met Vitalisé Portugal

En ineens besefte ik me dat wij volgende week vrijdag, 15 juni, op reis mogen. Melinda en ik mogen ons gaan onderdompelen in de weelde van het Portugese land. Het zal een reis worden om nooit te vergeten. Een reis waar we beide enorm aan toe zijn. Na alle druktes van de afgelopen weken komt Portugal precies op tijd. Wat zullen we weer gaan genieten. Nieuwsgierig geworden wat voor reis wij gaan maken en met wie… lees dan heel snel verder!

Een aantal maanden geleden zijn Melinda en ik in contact gekomen met Ellen van Vitalisé Portugal en vanaf dat moment zijn wij een hele mooie samenwerking aangegaan waar wij ontzettend trots op zijn. Soms als je iemand spreekt dan merk je dat je elkaar kunt versterken en dat er iets heel moois uit kan komen. En dat gevoel hadden wij nu ook direct.

Met Vitalisé Portugal beleef je een vakantie voor body en mind. In het zuiden van Portugal bij Albufeira ligt Vila Mimosa waar wij een week lang volledig tot rust kunnen gaan komen. Wij zullen deze reis een week beleven, maar er is ook een mogelijkheid de reis te reserveren voor 12 of 15 dagen. Zo kun je zelf gaan beslissen hoe lang je nodig hebt helemaal tot jezelf te komen.

In deze week zullen wij gaan kuren. Het fijne van Vitalisé Portugal is dat je tijdens de reis kunt kiezen tussen sapvasten (ongeveer 300 kcal per dag) of mildvasten (ongeveer 900 kcal per dag). Melinda en ik zullen voor het laatste gaan kiezen. Maar waarom vasten wij nou precies en wat kan het je brengen?

  • Het brengt je spijsvertering tot rust
  • Het zorgt voor reiniging en ontgifting van je lichaam
  • Het zal je bewust “slechte” eetpatroon doorbreken
  • Het vergroot je mentale helderheid
  • Het kan leiden tot een gevoel van fysieke lichtheid
  • Het zal je innerlijke stilte vergemakkelijken

Tijdens het mildvasten zullen wij dagelijks 3 lichte maaltijden ontvangen en een sap in de namiddag. Alkalische voeding zoals noten, zaden, fruit of groente zullen de basis gaan vormen en het voedingsprogramma zal nauwkeurig worden samengesteld door de natuurgeneeskundige van Vitalisé portugal.

Naast het vasten zullen wij ook een heel fijn dagprogramma doorlopen. Wij zullen dagelijks wandelingen maken door de prachtige natuur in de omgeving, maar ook lesjes BBB, aerobics, pilates, aquarobics, aquafitness, yoga, relaxcerise of een andere activiteit zullen erbij horen.

Maar er is meer. Veel meer. Een kuur bevat ook nog 2 lymfedrainages, 1 massage, dagelijkse leverpakkingen, 1 detox gezichtsmasker, 2 uitstapjes, gebruik van sauna, jacuzzi en zwembad en een heerlijk afscheidsdiner.

Melinda en ik voelen ons echt ontzettend gezegend dat we deze reis mogen maken, en uiteraard nemen wij jullie mee op deze reis. Volg ons op Instagram en Facebook en je krijgt dagelijkse updates vanuit het prachtige Portugal. Ook zullen wij dagelijks vloggen zodat jullie na de reis een mega gaaf totaalbeeld gaan krijgen van de reis.

Wil je nu direct de reis van je leven gaan maken, dan kan dat! De komende periode zijn er nog plekken beschikbaar voor een kuurreis. Vanaf € 990,- per persoon (op basis van 2 personen) of vanaf € 1255,- (mocht je alleen reizen) maak jij deze reis voor JOU! En dat is waar het helemaal om gaat.

Vind de balans in je leven terug en geef jezelf een cadeau waar je heel lang plezier van gaat hebben!

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .