Word jij ook member?

VOORDELEN MEMBERSHIP

Wacht niet langer en grijp jouw voordeel!

HEEL VEEL KORTINGEN!

Ontvang heel veel unieke kortingen bij talloze health & lifestyle webshops!

MEMBER COMMUNITY

Maak kennis met onze member community: deel ervaringen, ontvang tips, e-books & het laatste nieuws en maak kans op mooie prijzen!

HEALTHY HOTSPOTS

Ontvang kortingen bij healthy hotspots & beautycentra door heel Nederland met jouw membercard!

DESKUNDIGEN

Maak kennis met onze deskundigen: vul het formulier in de memberomgeving in en ga via Skype, telefonisch of persoonlijk het gesprek aan met de deskundige van jouw keuze!

Maak kennis met een aantal van onze partners...

Maak kennis met onze deskundigen...

Jamie van den Berg - Soulcoach

Ik ben Lifestyle en Soul Coach maar ik noem mijzelf een Inner Healer. Waarom? omdat ik volledig van binnen naar buiten werk. Lichaam, geest en ziel zijn voor mij een heilige drie-eenheid. Ik ben (ervarings)deskundige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en het realiseren van een gezonde succesvolle leefstijl en transformaties. Tevens ben ik founder en owner van StoutMoedig en diverse Life Changing programma’s.

Susan Dechering - Miss Psychology

Met behulp van haar psychologische kennis en ervaring op het gebied van levens- en gedragsverandering, vindt zij veel plezier in het inspireren en motiveren van anderen. Met behulp van humor, visuals en het scheppen van duidelijkheid en overzicht, voorziet Susan mensen graag van frisse inzichten. Aan de hand van deze inzichten, stimuleert zij anderen om concrete doelen te behalen voor een gebalanceerd leven vol rust, plezier en voldoening.

Glancy van Elst - Dresscoach

Glancy van Elst werkt al 12 jaar als DressCoach & leid sinds 2 jaar ook andere vrouwen op tot DressCoach. Zij werkt vanuit haar eigen naam Glancy. Als DressCoach richt zij zich met name op vrouwen om die een beter gevoel te geven over zichzelf. Het gevoel te geven dat ze het waard zijn en dat ook zij ertoe doen. Dit begint uiteraard met de binnenkant en kleding zet ze in als tool om je mooier en zelfverzekerder te laten voelen. Kleding die bij jouw lichaamsvorm en gewenste uitstraling past. Glancy is een enorme inspirator met een berg positieve energie en tovert sowieso een glimlach op jouw gezicht met haar duidelijke adviezen.

Angela Kamstra - Healthcoach

Mijn naam is Angela Kamstra. Ik ben HealthCoach en ervaringsdeskundige. Ik richt mij op kinderen en volwassenen en pak ik op natuurlijke wijze het totale plaatje aan. Een klacht komt nooit alleen en niet zomaar ergens vandaan. Door naar jou te luisteren en de oorzaak gericht aan te pakken d.m.v. 4 belangrijkste pijlers ; mind- voeding - beweging en leefstijl, creeer jij de beste en levenslange versie can jezelf! Verbinding - vanuit het hart - natuur(lijk) - holistisch - vrijheid - respect - vertrouwen - eerlijkheid - kracht - stralen - zelfvertrouwen. Zijn de sleutelwoorden die garant staan voor wat ik doe en wat ik uit wil dragen.

Wacht niet langer en investeer in jouw gezondheid!

Dit zeggen anderen over het membership…

Een gezonde levensstijl was al geweldig, maar wordt dankzij mijn membership nog veel leuker én eenvoudiger!
Giulia Califano
Student en eigenaresse van Schrijfmeisje
Ik ben een zeer trotse member van Boost Your Health! Voor echt een zeer laag bedrag krijg je de grootste kortingen en ook nog vele kostbare dingen gratis. Het geeft je net die extra motivatie en hulp om je leefstijl nog gezonder te maken en daarnaast laat Boost Your Health je ook echt hiermee speciaal voelen. Dit kleine kaartje maakt een wereld van verschil! Juist omdat ik dit zo waardevol vind bied ik met mijn eigen bedrijf als Healthcoach ook hele fijne kortingen aan! Echt een aanrader voor jong en oud die van het minimale het maximale eruit willen halen!
Angela Kamstra
Healthcoach
Dit kleine kaartje bied echt veel voordeel! Ik ben echt een fan van online inkopen doen… Toen ik eenmaal member werd van Boost Your Health, werd dit alleen nog maar leuker! Deze kaart bied mij veel mogelijkheden om met korting, leuke producten te scoren wat goed past bij een gezonde, happy lifestyle! Door mijn werk in de sportschool en mijn job als mama probeer ik zo goed mogelijk voor mijn gezin en mijzelf te zorgen. Daar hoort wat ons betreft gezonde voeding bij. Toch zijn we wel een beetje van die “lekkerbekkies" dus scoor ik mijn gezonde chocolade of andere snacks online met deze kaart! Een Membership is echt een aanrader! Door al die voordelen die je erbij krijgt, wordt online shopping nog leuker, je leert er nieuwe producten kennen en het stimuleert je healthy lifestyle!
Geri Grootentraast
Medewerker sportschool
Naast mijn drukke bestaan vind ik het heel fijn om bewuste keuzes te maken op het gebied van gezondheid en lifestyle. Met de membercard van Boost your Health heb ik heel veel voordelen en keuzes, zodat ik snel de dingen kan aanschaffen die ik nodig heb met korting of lekker eens een bezoek kan brengen aan een healthy hotspot of een heerlijke beauty behandeling kan boeken wanneer ik maar wil. Daarnaast kun je een afspraak maken met een deskundige, krijg je een geweldig welkomstcadeau en krijg je nog veel meer mooie voordelen en verrassingen! <3 Ik kijk ernaar uit om andere members te ontmoeten!
Yvette Overbeeke
Lifecoach en Yoga Teacher

BASIC MEMBERSHIP

€ 55 per jaar

 • Gratis welkomstcadeau bij een basic membership
 • Heel veel kortingen op Health & Lifestyle producten
 • Maak gratis een afspraak met een deskundige
 • Toegang tot de speciale community
 • Kortingen op events & workshops

REGULAR MEMBERSHIP

€ 95 per jaar

 • Gratis welkomstcadeau bij een Regular Membership!
 • Heel veel kortingen op Health & Lifestyle producten
 • Maak gratis een afspraak met een deskundige
 • Toegang tot de speciale community
 • Je ontvangt een leuke attentie op je verjaardag!
 • Kortingen op events & workshops
 • Je ontvangt een membercard
 • Met je membercard ontvang je kortingen en/of gifts bij Health Hotspots & Beautycentra door heel Nederland!

V.I.P. MEMBERSHIP

€ 250 per jaar

 • Gratis Healthbox als welkomstcadeau!
 • Heel veel kortingen op Health & Lifestyle producten
 • Maak gratis een afspraak met een deskundige
 • Toegang tot de speciale VIP Community
 • Korting op events & workshops
 • Speciale events voor VIP Members
 • Je ontvangt een leuke attentie op je verjaardag!
 • Je ontvangt een VIP Membercard
 • Met je membercard ontvang je kortingen en/of gifts bij Healthy Hotspots & Beautycentra door heel Nederland!
 • 1 x per maand een gratis vragenuurtje via Whatsapp
 • Maak gebruik van exclusieve kortingen voor VIP Members naast de huidige kortingen
Receive Updates

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )