WORKOUT+WINACTIE! Deze trampoline workout is fantastisch!

We kennen allemaal wel de trampoline workouts met een steun aan de voorkant, maar niets is minder waar want deze workouts zorgen er juist voor dat je je core niet voldoende traint omdat het je zo makkelijk wordt gemaakt. De ultieme trampoline workout kun je vinden bij Mind your Step by Mariecke in Zandvoort en ik mocht deze uitproberen! Lees gauw verder en maak kans op fantastische prijzen!

Powervrouw!
Mariecke is echt een powervrouw en zelf maar liefst 45 kg afgevallen en is al te bewonderen geweest in de “Happy in Shape” magazine. Daarnaast heeft ze haar eigen “MarieCke Methode” ontwikkeld om mensen te helpen bij het bereiken van gewichtsverlies en een betere gezondheid. Dit doet ze o.a. met Mindfulness Based Gedragscognitieve Therapy en Voedingsconsultatie met een aanpak op maat. Daarnaast geeft ze ook personal training en workouts op de trampoline.

Eigen boek
Mariecke heeft tevens haar eigen boek uitgegeven en hierin verteld ze haar persoonlijke verhaal over haar eetverslaving, wat dit met haar lichaam deed en de reis naar een gezonder lichaam en een betere relatie met eten.

Ultieme trampoline workout
Dat kun je wel zeggen, want met een trampoline workout bij Mariecke verbrand je maar liefst 800 calorieen! Say what! Maar dat is niet het enige, je werkt tijdens zo’n workout supergoed aan je core en dat zorgt ervoor dat je buikje als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Om overtollig lichaamsvet te verbranden, is de elastische bellicon minitrampoline een uitkomst. Door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op het hoogtepunt van de golfbeweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is.

Je kunt op de sterk elastische bellicon minitrampoline amper iets verkeerd doen, ongeacht je lichaamsgewicht. Hoe ongetraind je ook bent, op een bellicon minitrampoline train je automatisch je spierkracht en uithoudingsvermogen. De wisselende zwaartekracht brengt de stofwisseling automatisch op kruissnelheid (= snelheid van zenuwoverdracht). Het is zo makkelijk dat praktisch iedereen meteen succes kan boeken, ongeacht lichaamsbouw of niveau.

Maar het is ook een super feelgood workout, want je maakt op de trampoline een geluksstofje aan dat ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk geniet tijdens deze pittige workout 😉 Durf jij het aan?

SUPER WINACTIE VOOR JULLIE! 

Maak kans op 1 van de 10 boeken van Mariecke en daarbij een gratis “Bellycore” workout bij Mind your Step! Hoe gaaf is dat?

Hoe maak je kans?

We maken de gelukkige winnaars 20 oktober a.s. bekend via Facebook!

Receive Updates

No spam guarantee.

5 Comments

 • Joyce schreef:

  Hoi!

  Ik zou wel een lesje bij Mariecke willen! Ik ben de motivatie om te sporten al een tijdje kwijt (wat echt niets voor mij is) maar hopelijk vind ik weer wat plezier terug in een andere workout + Zandvoort is in de buurt 🙂

 • Anita H. schreef:

  Ik zie sporten eigenlijk als noodzakelijk kwaad. Deze prijs zou wel een mooie stok achter de deur zijn om eindelijk weer eens wat aan beweging te doen. Trampolinespringen lijkt me trouwens niet eens zo verkeerd.

 • Nathalie schreef:

  Het lijkt mij leuk om een les te winnen. Ik ben benieuwd naar de workout. Het is wel een grote stap uit mijn comfortzone. Ik zou het graag willen proberen.

 • Karin schreef:

  Even op en neer naar Zandvoort voor een les is niet echt een optie vanuit hier, maar ik zou het boek wel graag willen lezen. 🙂

 • Laura schreef:

  Gaaaf! Trampoline springen is iets wat ik erugg leuk vind. Ik hoef niet af te vallen, maar extra in shape is natuurlijk ook een mooi doel 😉 Gaat vast lukken als ik dit win 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *